Kind en Motoriek is een paramedische zorginstelling die zich richt op het behandelen van kinderen met een motorische ontwikkelingsachterstand op het regulier- en speciaal basisonderwijs. Er zijn in totaal meer dan dertig (kinder)oefentherapeuten werkzaam bij Kind en Motoriek. De kinderoefentherapeuten zijn verdeeld over verschillende vestigingen in de regio Amsterdam, Amersfoort, Utrecht en Leiden.

Kind en Motoriek heeft als eerste kinderoefentherapiepraktijk in Nederland het keurmerk “plus-praktijk” van de zorgverzekeraars gekregen. Daarnaast is Kind en Motoriek aangesloten bij TOP Oefentherapie en het platform kinderoefentherapie.

De kinderoefentherapeuten van Kind en Motoriek leveren kwalitatief hoogwaardige zorg. De aan uw kind geleverde zorg moet doelmatig, doeltreffend en efficiënt zijn en moet voldoen aan een hoge mate van klanttevredenheid. Wij hechten waarde aan een goed gestructureerd kwaliteitssysteem, waarin wij ons zelf herkennen en waarmee wij het beste uit onszelf kunnen halen. De praktijk is ingericht conform HKZ kwaliteitseisen. Dit betekent dat al onze bedrijfsprocessen beschreven zijn en gestructureerd verlopen. Hiermee hebben wij een basis gelegd om de zorg die wij leveren transparant en uniform aan te bieden.

Vrijblijvende afspraak maken

Benieuwd of wij uw kind kunnen helpen? Maak een vrijblijvende afspraak!